Om Rikke

Mit navn er Rikke Søndergaard Hansen. Jeg er uddannet Reikimester og Healings- og regressionsterapeut hos Reikimester Hanne Fritzbøger. Jeg er medlem af The Reiki Alliance, den internationale Reikimesterforening og mit medlemskab er din garanti for, at du bliver initieret til Reiki efter de oprindelige foreskrifter, som Dr. Mikao Usui videregav dem.

Mere end 20 ÅRS ERFARING

Jeg har haft Reiki i mit liv i over 20 år. I maj 1999 blev jeg initieret til Reiki I, Reiki II i 2001 og blev uddannet Healings- og regressionsterapeut i 2005. I maj 2019 blev jeg initieret til Reikimester.

DET LANGE SEJE TRÆK MED SELVBEHANDLING HVER DAG GØR EN FORSKEL PÅ ALLE NIVEAUER.

Jeg har mange oplevelser med, at Reiki gør en stor forskel for både krop, sind og sjæl. Jeg har brugt Reiki i alle årene både som ’hænder på’ behandlinger og masser af fjernhealinger og situationshealinger mm.. I mange år har Reiki været energien til min personlige udviklingsvej og de to hænder, som bærer, når livet går op og ned.

MIN PRAKSIS

Jeg har en mindre praksis i mit hjem i Kastrup, hvor det er muligt både at få Reikibehandlinger, komme i regressionsterapi og deltage i Reikikurser.